Vita Network - House Service

  • Hem
  • Vita Network - House Service

Vita Network för House Services

Nätverksgrupperna riktar sig till dig som har rollen som Office Manager eller Kontorsansvarig. Du svarar för de funktioner som får en arbetsplats att fungera - vi kallar det House Services.
Du har en central roll på kontoret och är en viktig länk mellan olika delar i verksamheten. Variationen på arbetsuppgifterna är stor och många gånger är de komplexa. Du är ofta ensam i ditt uppdrag. Kanske saknas det där bollplanket.

Genom Vita Network skapar vi förutsättningar för dig att växa tillsammans med andra och skapa ett bredare och ett unikt kontaktnät och kanske framförallt en möjlighet att utvecklas i din roll.
Vi delar kunskap, utvecklar och tillför nya kompetenser i syfte att höja nivån i våra leveranser!

Vårens Fokus
Under detta år kommer vi bla att behandla:
  • In vs Outsourcing
  • Framtidens arbetsplats
  • Inköp och upphandling
  • Tjänsteleveranser - att paketera och prissätta

Om våra Nätverk

I takt med att kontorsmiljöerna har blivit mer komplexa och behovet av en arbetsplats i ständig förändring har ökat ställs högre krav på de tjänster och funktioner som får arbetsplatsen att fungera i praktiken.I våra nätverk samlar vi kompetens och delar den. Vi bygger starka, professionella nätverk där vi utvecklas och växer tillsammans.
Nätverksträffarna leds av Vita Management som har bred kompetens inom förvaltning av moderna kontor och arbetsplatser. Vi förmedlar fakta, insikter och trender till våra grupper. Planering av nätverksträffarna sker i samråd inom gruppen och vi träffas 5-6 gånger per år.

Anmälan
Lämna din intresseanmälan redan idag! Inom några dagar återkommer vi för en intervju. Din input använder vi för placera Dig i en grupp där Du kan växa och utvecklas.
Som medlem får Du även tillgång till vårt seminarieprogram och bjuds in till våra events, föreläsningar och kurser.
Våra nya grupper startar april/maj 2019.
Vill du vara med från början så anmäl dig redan idag.

Anmälan: info@vitamanagement.se

Jag är intresserad - sign me up!

Jag vill vara med och blir gärna kontaktad för att hitta en grupp som passar mig!