25:e April, 2019

Hur får vi moderna kontor att fungera i praktiken?

25:e April, 2019
Hur får vi moderna kontor att fungera i praktiken?

Varmt välkommen till ett innehållsrikt och inspirerande frukostseminarium med Vita Management!

Konkurrensen på marknaden utmanar företag och organisationer på alla plan. Såväl affären som organisationen behöver vara lättrörlig och anpassningsbar och morgondagens talanger har högre krav på medarbetarupplevelsen. Aldrig tidigare har utvecklingen av arbetsplatsen gått så fort. Kontorsmiljöerna har blivit mer komplexa och behovet av ständig och snabb förändring har ökat.

För att skapa ett modernt och effektivt kontor är det inte tillräckligt att förnya kontorsinredningen eller flytta till nya lokaler. Mer väsentligt är att förändra och förbättra strukturerna och processerna inom både förvaltnings- och serviceorganisationerna. En annan viktig erfarenhet är att den nya arbetsplatsen och arbetssättet inte blir klart när ett lokalprojekt lämnas över. En arbetsplats behöver kontinuerligt utvecklas och anpassas i takt med verksamhetens behov.

Vita Managements VD, Kristina Bergman berättar om konceptet House Management. Få en inblick i vad en agil förvaltningsorganisation är och på vilket sätt en förvaltningsorganisation kan arbeta mer strategiskt och samtidigt svara för snabb och ständig förändring.

Datum: tisdag den 25 april 2019 kl. 7:30 - 09:00
Plats: Café & Co, Kungsbron 23, t-bana T-Centralen
Anmälan: Nedan. Begränsat antalet platser.
Mer info: Frukostseminariet är helt gratis, men vi behöver veta om du kommer...

Om våra Event

Vi delar kompetens inom House Management. Har du en roll inom förvaltning av kontor och arbetsplatser hittar du löpande event som riktar sig till dig här.

Seminarium
Våra seminarium har ämnen som berör och bidrar till utveckling i arbetet. Bli inspirerad och få en god frukost samtidigt!
Kurser & Föreläsningar
Som en del i vårt nätverk har vi en lite längre föreläsningsserie som del i vårt utbildningspaket för att utveckla specifika kompetenser. Exempel på ämnen:
 • Praktisk utrymningsledning och organisation
 • Upphandling och inköp
 • Service School
  Vita Network

  Vita Network är vårt professionella nätverk för erfarenehetsutbyte och kompetensutveckling. I homogena grupper skapar vi förutsättningar för dig att växa tillsammans med andra och skapa ett bredare och ett unikt kontaktnät och kanske framförallt en möjlighet att utvecklas i din roll.

  Har du några frågor eller är intresserad av utbildning eller nätverkspaketen, kontakta oss på: info@vitamanagement.se

  Kommande
  25:e April, 2019
  Hur får vi moderna kontor att fungera i praktiken?
  Juni, 2019
  Agilt arbetssätt för icke-tekniska organisationer
 • Jag är intresserad - sign me up!

  Jag vill gärna komma. Reservera en plats för mig.